Izvor:
02.11.2016 u 01:21
0

Nema ništa od razvoda: Ana Nikolić i Rasta uskoro zajedno na malim ekranima u potpuno novim ulogama! (foto)

Najveći televizijski format u svetu uskoro kreće sa emitovanjem na jednoj televiziji nacionalne frekvencije.

Za razliku od svih ostalih takmičenja, ovaj format obuhvata promovisanje najrazličitijih talenata – od pevanja i sviranja, preko akrobacija i iluzionista, pa sve do plesa. Pobednik će dobiti vrednu nagradu, za koju će se boriti talentovani ljudi svih uzrasta iz čitavog regiona, ali i 15 evropskih zemalja. Za učešće u jednom od najgledanijih šou programa u svetu prijavio se rekordan broj učesnika.

Kako "Pulsonline" saznaje pop pevačica Ana Nikolić i njen suprug Rasta Đurić biće članovi žirija ovog popularnog takmičenja. Ova informacija uopšte ne čudi kada su njiih dvoje u pitanju, s obzirom na to da u poslednje vreme privlače veliku pažnju medija svojim ponašanjem.

Očigledno je da su im kao uzor poslužili Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal koji su članovi žirija jednog muzičkog takmičenja u Turskoj, pa sada Ana i Rasta, takođe žele dodatnu medijsku pažnju.

Puls online
Foto: Instagram/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter