Izvor:
01.11.2016 u 21:55
0

Tužna ispovest Nede Ukraden: Skrhana bolom donela tešku životnu odluku!

Pevačica Neda Ukraden trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu.

Zbog uznapredovale Alchajmerove bolesti, njenoj majci ne neophodna stalna zdravstvena nega koju će joj pružati stručno osoblje u domu sa stare.

"Strašan je momenat kad se čovek lomi da li voljeno biće s kojim je proveo 60 godina smesti u dom. Mučile su me dileme da li to ima smisla, je li to greh, mesecima sam vodila borbu sa sobom šta da učinim i hoće li to biti ispravno", rekla je Neda Ukraden za magazin "Gloria".

– Mama je bila fantastična, vredna, energična i vrlo pokretna žena koja je svima bila velika pomoć, sekretarica, kuvarica, uvek uz nas. Do 82. godine života bila je veoma aktivna, a onda je počela drastično da se menja i čini nas nesrećnima. Alarm za uzbunu bio je kad sam je jedne noći videla sa svećom koja je dogorevala na ćebetu kod nje u sobi. Zamalo se nije zapalila. Bio je poslednji momenat da nešto preduzmem. Shvatila sam da bi mama mogla da povredi sebe, moju ćerku, mene – iskrena je bila Neda.

Kurir
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter