Izvor:
01.11.2016 u 23:05
0

Novosadski zvrk ponovo u ljubavi: Dara Bubamara nahvatala košarkaša! (foto)

Pevačica Dara Bubamara je ponovo zaljubljena! Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, ona je već dva meseca u vezi sa Duškom Bunićem (27), košarkašem iz Novog Sada.

Naš list je došao u posed fotografija novog Darinog izabranika, koji je visok više od dva metra i, kao pravi sportista, ima izvajano telo. Očigledno je on razlog što članica žirija „Pinkovih zvezda“ blista u poslednje vreme i ne skida osmeh sa lica jer, kako kažu zajednički prijatelji ovog para, njih dvoje se ne razdvajaju.

– Dara i Duško su se upoznali u Novom Sadu, gde oboje žive. Varnice su među njima sevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. On je odmah počeo da je obasipa pažnjom i lagano zavodi. Njegova upornost urodila je plodom, Dari se dopao odmah jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit – kaže naš izvor blizak pevačici.

– Oboje su srećni i ne razdvajaju se, a on je drži kao malo vode na dlanu. Dara bukvalno blista i uvek je raspoložena, čak je i najbliže prijatelje upoznala sa novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, iako je među njima velika razlika u godinama. Darina energija može da parira svačijoj, a on je vrlo lepo prihvatio sve njene vrline i mane. Svojoj prijateljici se pohvalila da se nikada u životu nije ovako osećala i da misli da će veza sa Duškom potrajati. Svi su primetili da je zaljubljena i da sa lakoćom ispunjava sve obaveze kako bi ostatak vremena provela s njim – objašnjava naš izvor, koji tvrdi da Bubamara prosto sija.

Kako bismo sve ovo što smo saznali čuli i od Dare, te joj čestitali na novom emotivnom statusu, pozvali smo je, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na mobilni telefon. Ni SMS-ovi koje smo joj slali nisu urodili plodom te je očigledno da je Dara odlučila da ćuti o novoj romansi.

Podsećanja radi, Dara se od bivšeg supruga Milana Kesića razvela pre više od godinu dana, ali je sa njim ostala u korektinim odnosima. Bivši supružnici se međusobno poštuju i razlaz je protekao bez teških reči.

U galeriji pogledajte vrele Darine fotografije na koje je košarkaš pao.

Alo.rs
Foto: Instagram/duskobunic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter