Izvor:
02.11.2016 u 00:48
0

,,Apelujem svima da želim prsten“: Milica Dabović javno zaprosila momka, ali on neće ni da čuje! (foto)

Naša najbolja košarkašica i kapiten reprezentacije, Milica Dabović, uživa u skladnoj vezi sa svojim dečkom, ali i otkriva da željno iščekuje verenički prsten.
Milica Dabović, pored uspeha koje niže na terenu, uživa i u pravoj i iskrenoj ljubavi sa svojim izabranikom, koji je svuda prati.
Kako je i sama otkrila prija joj što je uvek uz nju i imponuje joj što je pronašla zaštitnika, ali ne skriva da bi uskoro volela i da se uda, te je izjavila kako željno iščekuje prsten:
– Prija mi što je tu i što je takav, jer se pored njega osećam sigurno. Ljudi često kažu da Simon "ubija pogledom" i da izgleda opasno, ali to mi prija i imponuje, kao i svakoj ženi verovatno. Apelujem svima da želim prsten. I njemu sam sto puta rekla – kaže kroz osmeh i dodaje da naredne godine planira i da se ostvari u ulozi majke.

Svet plus
Foto: Instagram/milicamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter