Izvor:
20.10.2019 u 07:23
0

PUKLA BRUKA: Svetski poznata glumica završila u ZATVORU, a evo KAKVA KAZNA je čeka nakon izlaska! (FOTO)

Holivudska glumica Felisti Hofman, najpoznatija po ulozi u seriji "Očajne domaćice" , od prošlog utorka započela je služenje zatvorske kazne u periodu od 14 dana, nakon što je priznala da je platila 15 hiljada dolara za lažiranje maturskog ispita svoje ćerke.

Glumica je pored ovoga morala da plati i kaznu od 30 hiljada američkih dolara, a presuda je urzujala svetsku javost koja nije imala lepe reči za proslavljenu glumicu.

Felisiti je tražila zatvor u blizini svog porodičnog doma, te od utorka boravi u zatvoru u Kaliforniji.

– Pod velikim je stresom i oseća veliku sramotu, ali se raduje što će ovaj period ubrzo proći i što će sve biti iza nje – tvrdi izvor blizak glumici za američke medije.

– Porodica je već jednom posetila, loše joj je i nije navikla na takve uslove, poznata je veliki deo svog života. Zatvorska ćelija nije ono na šta je navikla – dodao je pomenuti izvor.

Kada bude odležala presudu u zatvoru, biće puštena na uslovu kaznu u periodu od godinu dana.

Ono što je najviše razbesenelo javnost jeste to da je njoj pretilo osam godina zatvora, koliko je propisano zakonom. Umesto toga ona je je osuđena na 14 dana zatvora i odlukom suda treba je da uplati 15.000 dolara humanitarnoj organizaciji.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva/story.rs/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter