Izvor:
02.11.2016 u 14:47
0

Šokantna i tužna ispovest Prijovićke: Bila sam zlostavljana i trpela sam nasilje, sad mi se umiljavaju, ali – nisam im zaboravila!

Aleksandra Prijović, jedna od najvećih folk zvezda mlađe generacije, otkriva da je u školskim danima, u njenom rodnom Belom Manastiru, preživela vršnjačko nasilje.

Ona kaže da su je deca šikanirala i izbegavala, samo zato što je volela da peva. Priznaje da se teško borila sa svakodnevnim vređanjem i ismevanjem.

– Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali – počela je ona potresnu priču za Kurir Stars.

– Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo.

Sada, kad je već kao 21-godišnjakinja uspešna i ima svoj stan, auto i novac, kaže da svi ti koji su joj se podsmevali žele da se druže sa njom.

– Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter