Izvor:
21.10.2019 u 09:23
0

ISKRENO O SVOM BRATU VILIJAMU: Princ Hari otkriva šta se ZAISTA DOGODILO u najpoznatijoj porodici! (FOTO)

Iako su nekada bili jako bliski, danas je svako krenuo za svojim obavezama i došlo je do razdvajanja puteva.

Princ Hari progovorio je o navodnoj svađi sa bratom Vilijamom. Ispričao je da se neke stvari neizbežno dogode kada si na takvom položaju kakvom je on:

Mi smo braća i uvek ćemo biti braća. Trenutno su nam se putevi razdvojili, ali biću uvek tu za njega i znam da će i on za mene biti. Ne viđamo se kao pre, mnogo smo zauzeti, ali mnogo ga volim.

Hari, Megan, Vilijam i Kejt nedavno su nazvani fantastičnom četvorkom, kada su radili na organizaciji fondacije za humanitarnu pomoć. Ipak, objavili su, potom, da se razdvajaju, te da će samo Vilijam i Kejt nastaviti da se staraju o ovome. U to vreme, svi su demantovali navode o međusobnoj zavadi i naglasili da se svako priprema za svoje buduće uloge. Megan i Hari od tada su na putu da osnuju novu, sopstvenu humanitarnu fondaciju.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nedavno su progovorili o svom braku i kako je sve počelo:

Kada sam upoznala Harija, moji prijatelji su bili srećni, jer sam ja srećna, ali moji prijatelji Britanci rekli su mi da ne bi trebalo da ulazim u tu vezu zato što će mi tabloidi uništiti život. Nisam nikad ni mislila da će ovo biti lako, ali živim polako, dan po dan. Dobro je da imam svoju bebu i muža, oni su najbolji – rekla je Megan Markl.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter