Izvor:
21.10.2019 u 20:48
0

NIKAD IZAZOVNIJA: Jelena Karleuša skoro nije bolje izgledala, a kada vidite u kakvoj se haljini pojavila, neće vam biti dobro! (FOTO)

Jelena Karleuša (40) ishranom je korigovala kilažu, a rezultate je pokazala u nenormalno seksi haljini.

Pop zvezda je obukla crnu haljinu, velikim delom otvorenu, koja je istakla njen goli bok i struk, kao i grud. Više je nego očigledno da Jelena nije imala ni brushalter, ni gaćice, jer ko bi u to gledao pored ovakvog dekoltea.

Podsetimo, Jelena je nedavno podelila radost, rekavši da konačno vraća svoje telo, uz pomoć saveta stručnog lica – nutricioniste.

Podsetimo, Jelena je više puta istakla da u krpicama ima bar nekoliko stanova, te da sigurno ne bi imala nekretninu da nije upoznala Duška.

Njen garderober najskuplji je na domaćoj javnoj sceni, a toliko stvari ima da se skoro nikada nije dogodilo da istu stvar obuče dva puta. Barem ne kada su u pitanju javna pojavljivanja.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/xykarleusastar/Karleusastar/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter