Izvor:
21.10.2019 u 20:56
0

ONA SAVRŠENO IZGLEDA: Pevačica i glumica ZADIVILA sve figurom koju ima sa 50 godina! (VIDEO)

Dženifer Lopez je u julu napunila 50 godina. Pre nekoliko nedelja okončala je turneju, a sada promovirše novi film "Hustlers", kriminalističku dramu u kojoj glumi i koju je producirala.

Film se zasniva na istinitoj priči o grupi striptizeta, a za potrebe filma Lopezova je trebalo da ima treninge pol densa ili plesa na šipki, što joj je, kako sama navodi, najteže palo.

Kad sam prvi put to probala, bilo mi je grozno. Mislila sam u sebi "O, moj Bože!", ali znala sam da Ramona treba da bude najbolja plesačica. Svo vreme sam u sebi mislila da ne znam da li ću uspeti u tome. Na kraju sam uspela, jer sam bila odlučna. Ali, kad kažem da sam svuda imala modrice, onda sam stvarno svuda imala modrice. Noge mi nikada u životu nisu bile takve. Povredila sam i rame, ali prošla sam i to – izjavila je Dženifer na Filmskom festivalu u Torontu.

Trebalo je mnogo da treniram, čak i u teretani da bi mi bili čvsti mišići – rekla je Lopezova, pa je dodala da je navikla da bude na pozornici i to u seksi kostimima, ali u tim prilikama, svejedno, na sebi imam tri sloja, helanke, mrežu za telo i bodi.

Potpuno je drugačiji osećaj izaći skoro gola, ispred svih tih muškaraca i plesati za novac – objasnila je i nastavila – Ima nešto oslobađajuće i osnažujuće u tome, ali ste onda stvarno tamo, u tom trenutku, fizički, emotivno i psihički.

Dženifer ima neverovatnu radnu etiku i odlučna je u tome da bude savršena u svemu, pa je zbog toga je brzo napredovala – rekla je njena trenerica Džoana Sapaki.

Rekla bih da je za dva i po do tri meseca, koliko smo radile zajedno, postigla sve što je htela.

Dženifer Lopez je na svom Jutjub kanalu objavila video kako se pripremala za snimanje filma.

Izvor: https://miss7zdrava.24sata.hr
Foto: Instagram/jlo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter