Izvor:
24.10.2019 u 00:47
0

RADOSNE VESTI: Biber i Hejli će postati RODITELJI? (FOTO)

Nakon godinu dana od trenutka kada su se prvi put venčali, Hejli i Džastin Biber nedavno su organizovali veliko slavlje tim povodom i još jednom, pred prijateljima i porodicom izgovorili sudbonosno “da”.

– Nakon crkvene ceremonije i velikog slavlja sa prijateljima i porodicom, veruju da je njihova veza na stabilnim nogama – tvrdi izvor blizak paru.

– Sada im je pravo vreme.

Prema navodima izvora, oni su već isplanirali svoj medeni mesec na Bahamima, gde je Džastin i zaprosio Hejli, a tamo će navodno aktivno raditi na stvaranju porodice.

– Žele da uzmu malo slobodnog vremena od posla i toga što su javne ličnosti i da samo uživaju jedno sa drugim – dodao je on.

Nije tajna da su oboje spremni da postanu roditelji i da već neko vreme maštaju o tome.

– Obožavam decu i jedva čekam da postanem majka – izjavila je Hejli u decembru prošle godine za američke medije.

S obzirom na to da su prevazišli krizne momente u vezi, izvor navodi da nikoga ne bi iznenadilo ako se vrate sa medenog meseca sa bebom na putu.

Izvor: Stroy.rs
Foto: Arhiva/ Instagram/printscreen/justinbieber

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter