Izvor:
30.10.2019 u 14:50
0

POZLILO POZNATOM GLUMCU: Bilo mu je LOŠE tokom predstave! PUBLIKA ostala U ŠOKU!

Milanu Lanetu Gutoviću pozlilo je u Akademiji 28, tokom predstave „Obično veče“. Glumac se osetio loše još na samom početku komada, zbog čega su se svi u publici uplašili.

Bilo je strašno. Lane je izašao na scenu i već u narednom trenutku smo videli da mu je loše. Ljudi su se uznemirili, a neki od gledalaca su krenuli na scenu da mu pomognu. Odmah su ga sklonili, a publiku zamolili da napuste salu. Svi smo bili uplašeni i samo smo želeli da znamo da li je Lane dobro – priča sagovornik koji je bio u sali, pišu Večernje novosti.

Komičar je odmah završio kod lekara i nakon ukazane medicinske pomoći mu je bilo bolje. To je potvrdio njegov menadžer Đorđe Milutinović.

– Tačno je. Lanetu je pozlilo na samom početku predstave. Sala je bila puna, ali to se dešava kad je ovakvo vreme i pritisak. Odmah je otišao kod lekara i tamo je proveo nekoliko sati. Čuli smo se jutros i dobro je. Objavićemo novi termin igranja. Nema ništa gore za glumca nego kad mora da otkaže predstavu – kaže Milutinović.

Gutović nije odgovarao na pozive novinara ovim povodom.

Lane ima zakazane nastupe i u novembru. Na početku meseca, 13. novembra, najavljen je komad „Ukrađena ličnos‘“, a 25. novembra „Obično veče“.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter