Izvor:
30.10.2019 u 21:08
0

SLOMILA MU SRCE: Demi Lovato na BRUTALAN NAČIN raskinula sa rijalii zvezdom! (FOTO)

Rijaliti igrač i pevačica krenuli su različitim putevima jer nisu jedno za drugo.

Pevačica Demi Lovato skoro mesec dana se zabavljala sa Majkom Džonsonom, zvezdom jednog popularnog rijaliti šou programa u Americi, a onda je odlučila da ga ostavi, jer prema pisanju inostranih medija, nije na njenom nivou.

Naime, rijaliti igrač i pevačica krenuli su različitim putevima jer nisu jedno za drugo, a kako je izvor koji je navodno blizak sa pevačicom izjavio za inostrane medije, nju nije ispunjavalo to što je popularnija od njega.

Demi je imala mnogo problema tokom proteklih meseci i Majk je stvarno divan dečko, ali joj jednostavno više nije odgovarao. Ona je jako popularna i njen nivo slave je mnogo iznad njegovog, a to je ne zadovoljava – tvrdi izvor.

On je dodao da je pevačica od samog starta izrazila simpatije prema Majku, ali da nikada nije planirala ništa ozbiljno sa njim.

Sa druge strane, Majk se navodno nada da će se pomiriti sa pevačicom.

On je divan momak i drago mu je da su ostali prijatelji, nada se da će se pomiriti – tvrdi zvor.

Da se podsetimo, Demi Lovato proteklih meseci prošla je kroz turbulentan period. Ona se početkom ove godine predozirala narkoticima, te je leto provela na lečenju. U međuvremenu su kružile i glasine o pomirenju i svađama sa bivšim momcima, ali i o tome da bi Demi mogla da ostane bez ugovora sa svojom producentskom kućom.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter