Izvor:
04.11.2019 u 14:45
0

ZA NJU JE POSAO TERAPIJA: Mira Banjac i u devetoj deceniji ODLAZI NA SNIMANJA! (FOTO)

Slavna glumica Mira Banjac danas puni 90 godina, a ističe da joj rođendan nimalo nije bitan.

Danas, kada je Mira Banjac već zakoračila u desetu deceniju života, legenda domaćeg glumišta kaže da joj je najbitnije da je zdrava, a rođendani su samo brojka i svećica koju oduva poput loših trenutaka.

Ma kakav rođendan! Stara sam ja žena. Šta će meni rođendan? Rođendan mi nije nikada bio toliko bitan, a posebno ne sada. Bitno mi je da sam zdrava i da sam na nogama – kaže Mira Banjac, koja objašnjava da ovaj poseban dan provodi radno, na setu.

Ova vanvremenska glumica kaže da joj snimanja i putovanja ne padaju teško, da uživa u svom radu i da je to održava vitalnom.

Kad ne budem radila, ja ću da uginem kao biljka koju nisu zalivali. Ako i jesam bolesna kod kuće, kad odem negde na snimanje, ne fali mi ništa. U tome nalazim eliksir, neku svoju snagu. Posao za mene nije kuluk, već terapija. Više molim boga da što duže radim nego da što duže živim. Drugo, spoznala sam da čovek ne sme odmah kad ga nešto malo zaboli da trči kod lekara u bolnicu. Morate se pomiriti sa svojim godinama, morate spoznati svoje telo. Moramo znati da bismo mu mogli pomoći. Treba naučiti kako da pomogneš sam sebi da bi mogao da pomogneš i drugima – rekla je Mira Banjac.

Ova legenda domaćeg glumišta kaže da joj je važno što je sačuvala pamet svih ovih godina, ali i sada kada je ušla u pozne godine.

Samo molim Boga da sačuvam mentalnu higijenu do kraja. Znate, život u kojem niste svesni šta se događa oko vas nije život. Ne bih volela da mi se to dogodi. Mnogo čitam i šetam. Čitanje mi pomaže da očuvam mentalnu, a šetanje fizičku kondiciju. Radim po kući kao svaka druga žena. Kuvam, idem na pijacu, spremam stan – rekla je živa legenda jugoslovenskog filma.

Izvor: Blic.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter