Izvor:
05.11.2019 u 09:37
0

BLISTALI NA CRVENOM TEPIHU: Kijanu Rivs nakon VELIKE ŽIVOTNE TRAGEDIJE ponovo srećno ZALJUBLJEN! (FOTO)

Posle mnogo godina odlučio je da pokaže javnosti ko je to osvojio njegovo srce.

Iako već nekoliko decenija nije imao devojku koju je prikazao javnosti, izgleda da je skrivanju definitivno došao kraj. Naime, mada tokom svoje karijere duge već 35 godina nije pokazao nijednu damu na crvenom tepihu, Kijanu Rivs je odlučio da to promeni.

Ovog vikenda je, držeći se sa njom za ruke, prošetao crvenim tepihom u Los Anđelesu sa Aleksandrom Grant. 56-godišnji glumac i 46-godišnja umetnica pozirali su pred paparacima, pa dokazali da se među njima rodila prava ljubav.

Poslednja Rivsova devojka za koju je javnost znala jeste tadašnja glumcia u usponu Dženifer Sajm. Ona je na svet donela mrtvorođeno dete, devojčicu Avu, a bol nesuđenih roditelja bila je tolika da su se rastali, mada su ostali prijatelji. Da tragedija bude veća, Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći 2 godine kasnije.

Ipak, uprkos bolu sa kojim se nosio godinama, Rivs je napokon srećan kraj Aleksandre i rešio je da to ne krije.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Profimedia/thejakartpost.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter