Izvor:
05.11.2019 u 20:47
0

SVAKOG ČASA MOGLA JE DA EKSPLODIRA: Glumci doživeli užas na snimanju! (FOTO)

Ekipa novog Marvelovog ostvarenja The Eternals hitno je evakuisana sa seta, nakon što je pronađena nedetonirana bomba – usred mesta gde je snimana scena.

Glumačku postavu, koju čine, između ostalog, Anđelina Džoli i Ričard Maden (najpoznatiji po ulozi Roba Starka u Igri prestola), premestili su odmah na bezbedno mesto, čim je pronađena bomba. Mesto zbivanja jeste Fuerteventura, na Kanarskim ostrvima.

Kako prenose strani mediji, svi su bili u panici, uplašeni, a odmah je stigla ekipa profesionalaca koji su uklonili bombu.

– Bilo je strašno. Bomba je tu stajala decenijama nedirnuta, a ko zna šta je sve moglo da se desi, mogla je da se aktivira – rekao je izvor za The Sun.

Još uvek se ne zna otkud ta bomba tu ili koliko dugo je stajala, ali zna se da su ovo ostrvo koristili Nemci kao svoju bazu tokom Drugog svetskog rata.

U okviru glumačke ekipe nalaze se i Salma Hajek i Kit Harington, za koje nije poznato da su se u tom trenutku nalazili na setu.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter