Izvor:
06.11.2019 u 12:16
0

DEČAK PONOS MAJKE: Seka Aleksić sinu daje ime Isak! (FOTO)

Veljko Piljikić i Seka Aleksić, ponosni roditelji malenog Jakova, uskoro će ponovo postati tata i mama, a pevačica nije odlučila da skriva ime za koje su se odlučili.

Kako je Seka Aleksić (38) izjavila za Story, nije joj bilo važno kojeg je pola njeno drugo dete.

– Užasavam se roditelja koji decu dele na dečake i devojčice. Trebalo bi da smo zahvalni na tome što nam je Gospod podario zdravo dete, a pol je potpuno nebitan – iskrena je Seka.

Pevačica je potom otkrila i kako će se zvati njena druga beba, inače dečak.

– Veljko i ja radujemo se Isaku podjednako kao i Jakovu. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i prislonim na grudi – rekla je pevačica.

Isak je ime hebrejskog porekla, a znači "Bog se nasmejao" ili "Bog je izazvao njen smeh", a u svetu se često daje dugo iščekivanom detetu. Ono potiče iz Starog zaveta i odnosi se na sina Avramovog i oca Jakovljevog, a izvorno glasi Jišak.

– Oba imena, i Jakov i Isak, imaju posebno značenje za nas – zaključila je srećna trudnica, koja će drugo dete na svet doneti u februaru.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter