Izvor:
06.11.2019 u 18:47
0

INSTAGRAMOM POSLAO PORUKU SVETU: OVAJ glumac ŠOKIRAO fanove! (FOTO)

Holivudski glumac Metju Mekonahi, koji je nedavno proslavio pedeseti rođendan, tek sada je na oduševljenje brojnih fanova odlučio da otvori profil na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu – Instagramu.

Kao prvu objavu glumac je odlučio da objavi video u kome je fanovima širom sveta poslao važnu poruku. "Kada ljudi dođu na moju stranicu, želim da vide mene. Ovo je prvi korak u mojoj nameri da s njima delim sebe, moje stavove i malo sam nervozan zbog toga jer, iskreno, znam da želim da vodim monolog, ali nisam siguran želim li da vodim dijalog. Ali, naučio sam da morate voditi i dijaloge, zato se radujem da sa vama podelim ko sam ja", rekao je Metju. Njegov video je do sada pogledalo skoro dva miliona ljudi, pišu mediji, a poznatog glumca zapratilo je više od 889 hiljada ljudi.

Izvor: b92.net
Foto: nezavisne.com/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter