Izvor:
11.11.2019 u 07:41
0

BREGOVIĆ OBEZBEDIO SVOJE MEZIMICE: Evo gde će živeti ćerke najpoznatijeg muzičara na Balkanu! (FOTO)

Jedan od najuspešnijih muzičara sa područja Balkana Goran Bregović poznat je kao jedna od javnih ličnosti koja zarađeni novac godinama ulaže u nekretnine koje izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova koje je kupio u “Beogradu na vodi” namenio je ćerkama.

Goran Bregović može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prestonici. Goran je na ovaj način rešio sebe, ali i svoje najmilije. Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova u “Beogradu na vodi” prošle godine kupio je za svoje ćerke.

– Bregovićeve ćerke već godinama žive i školuju se u Parizu, ali obožavaju Beograd i rado ga posećuju. Bregović je hteo na ovaj način da ih obezbedi, ali i da im omogući krov nad glavom ukoliko jednog dana budu poželele da žive u srpskoj prestonici.

Da je vlasnik nekretnina u elitnom prestoničkom naselju osnivač “Bijelog dugmeta” otkrio je prošle godine u emisiji Milomira Marića.

– Kupio sam dva stana u “Beogradu na vodi”. Bila je tolika hajka na te stanove i kupio sam ta dva koja su ostala – rekao je Bregović u “Ćirilici”.

Podsećamo, Goran iz braka sa suprugom Dženanom ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema završila je u Francuskoj Likovnu akademiju, a do sada je imala izložbe kako u Parizu, tako i Beogradu. Mlađe ćerke pohađaju srednju školu.

Interesantno je da je svaka od njih drugačije veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti.

– Moja deca kada su bila mala, u vreme Bajrama bila su muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijale. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu od toga se izlečiti – rekao je pre nekoliko godina Bregović.

Naselje je popularno među estradnjacima

Elitno naselje “Beograd na vodi” još uvek je u izgradnji, ali je već meta velikog broja estradnih ličnosti. Među prvima je čak tri stana u ovom naselju kupila folkerka Viki Miljković. Nedavno su njene komšije postale i folk pevač Radiša Trajković Đani, kao i voditelj Živorad Nikolić, alijas Žika Šarenica, a nekretninom u “Beogradu na vodi” pohvalila se i pevačica Danijela Vranić, koja je godinama u medijskoj ilegali.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter