Izvor:
11.11.2019 u 12:38
0

EMINA JAHOVIĆ POTPUNO ISKRENA: Lažne informacije najteže padaju mojoj porodici! (FOTO)

Pevačica Emina Jahović nastupila je sinoć u Srbiji. Ona je postigla veliki uspeh duetom "Muško više ne mogu" koji je snimila sa Natašom Bekvalac. Međutim, sinoć nisu mogle da nastupe zajedno.

– Nataša večeras peva, isto kao i ja, tako da je opravdano. Ja sam tu pesmu napisala u 6 sati ujutru. Znala sam da treba da snimim duet sa Natašom. Napisala sam pesmu za 20 minuta, otišla u studio, otpevala je i već sam u 9 bila u avionu – ispričala je Emina.

O Emininom životu se mnogo priča u javnosti, a pevačica je otkrila da one stvari koje nisu tačne najteže padnu njenoj porodici.

– Ja u principu nisam nijedne novine tužila, to je bacanje perja u visinu. Svi imaju pravo da pišu, ja poštujem novinare, mi smo sami odabrali ovaj posao. Naučila sam svoju porodicu da ne veruje u to, ali to jako pogađa naročito moju majku i brata – iskreno kaže Emina i dodaje:

– Jako sam ispunjena, pre svega porodicom i poslom, a i u životu mi je super.

Na samom kraju, pevačica je imala važnu poruku za sve žene.

– Želim da poručim svim ženama koje su razvedene kao ja da pokušaju da naprave dobar odnos sa svojim bivšim suprugom – iskrena je bila Emina.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter