Izvor:
11.11.2019 u 12:53
0

U STOPU JE PRATILA ŠABANA: Gordana uz pomoć zajedničkih fotografija čuva sećanja! (FOTO)

Gordana Šaulić ni skoro devet meseci nakon smrti svoga muža ne može da nadoknadi ogroman gubitak, pa uz pomoć zajedničkih fotografija čuva sećanja i rado ih deli na društvenim mrežama sa ljudima koji su voleli i poštovali rad i delo njenog supruga.

Naime, kako je poznato da je par Šaulić bio skladan u poslovnom smislu, kao u privatnom, te da je Goca u stopu pratila Šabana na različitim događajima.

"Kraljeva desna ruka i podrška", "divna slika i uspomena na kralja", "Koja šteta", samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod slika Gordane Šaulić na Instagramu.

Šaban i Gordana bili veoma vezani, a udovica je verno brinula o njegovoj karijeri. Zajedno imaju troje dece, na koju su, kako su oboje uvek isticali, veoma ponosni.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gordana_saulic/Instagram/PrinScreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter