Izvor:
06.11.2016 u 22:00
0

Seka Aleksić otvoreno o majčinstvu: Ne želim dadilju! (foto)

Pevačica Seka Aleksić progovorila je o majčinstvu za jednu emisiju. Ona je rekla da uživa u danima koje provodi sa sinom Jakovom, kao i da je on dobra beba, ali i da je sve podređeno njemu.

– Osećam se divno. Ovo su najlepši trenuci života i mene i mog supruga. Slabo spavamo i tata i ja. Ja nisam želela pomoć dadilje. Brzo smo se navikli i kao da nam je treće dete. Jakov je dobar, plače samo kad je gladan a inače uglavnom spava – rekla je Seka za emisijiu "Premijera".

– Sve se promenilo u našem domu. S obzirom na to da sam ja “kontrol frik”, sada to baš i nije prioritet. Više ne brišem prašinu tamo gde je nema. Kada beba spava, spavam i ja. Sve je podređeno Jakovu. Ja jedva čekam da on ojača još malo da možemo više da izlazimo napolje i da se šetamo. Nema lepšeg osećaja od ovog – kazala je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter