Izvor:
06.11.2016 u 22:19
0

Dobro čuvana tajna Holivuda: Glumac kojeg obožavate boluje od teške bolesti! (foto)

Svetski tabloidi prenose kako je glumac Bred Pit nekoliko puta primećen ispred jedne klinike u Los Anđelesu, što je povuklo mnogo spekulacija da li je i od čega glumac bolestan.

Kako prenose američki tablodi, Pit je ozbiljno bolestan, ne navodeći dijagnozu.

– Bred dolazi pre nego što se klinika otvori, oko 7.30, osoblje mu otvori i pomogne mu da se kasnije izvuče neprimetno. Mi smo ga videli tako što je jedno jutro čekao da mu otvore vrata. Bio je u kolima, ispred ulaza, a kako je jedna gospođa prolazila kroz kapiju, on ju je pratio svojim vozilom. Ona je pozvala obezbeđenje jer se uplašila, kad ono… Bred Pit – ispričao je neimenovani izvor..

Bred Pit je podneo zahtev za zajedničko starateljstvo nad decom, čime se razvod između njega i Anđeline Žoli zahuktao. Mediji pišu i da Pit nema nikakvu podršku u bori protiv svoje tajanstvene bolesti.

Blic
Foto: Ariva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter