Izvor:
09.11.2016 u 17:57
0

Hana nosi teret mamine popularnosti: Nataša Bekvalac priznala da je ćerka zbog nje trpela torturu u školi!

Pevačica kaže da nikad ne toleriše nasilje, da se ona i Ljuba vole kao prvog dana, a ćerka Hana konačno uživa u skolskim danima otkako ju je prebacila u državnu ustanovu.

Nataša Bekvalac nedavno je bila glavna tema zbog uloge Drage Mašin u mjuziklu, ali prašina se preko noći slegla i sada pevačica opet mirno plovi svojom karijerom.

Popularnu „novosadsku barbiku“ sreli smo na jednom gradskom VIP događaju i razgovarali s njom o raznim temama: mužu Ljubi, novim pesmama, svakodnevici i ćerki Hani.

– Ja sam srećna žena, jer mi je porodica zdrava i imam prave prijatelje. A sreća je stvarno relativna stvar. Imate ženu koja živi u svili i kadifi, a beskrajno je nesrećna, i onu koja nema ni krov nad glavom, koju boli glava jer ne zna kako da prehrani decu, a ima iskren i širok osmeh. Tako da ono što nosimo unutar sebe će nas i činiti srećnim.

Kako te sad ljudi gledaju posle Drage Mašin?

– Veruj mi, na ulici me uopšte ne prepoznaju. Skandalozno je to kako izgledam u supermarketu. Smeju mi se jer uglavnom dođem u pidžami i nekoj bezveznoj majici, ali mislim da tako dolazi svaka žena. Potpuno je normalno da ako ustaneš u osam ujutro ne možeš da izgledaš spektakularno.

Kurir je pokrenuo akciju „Stop nasilju nad ženama“. Jesi li bila nekad u toj situaciji?

– To je baš ozbiljna tema! Nema šanse da bih trpela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, posle toga bi trpeo zlostavljanje s moje strane do kraja života. To ne sme da se prećuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, to mora i da kaže.

Da li Hana trpi torturu u školi jer je ćerka popularne pevačice?

– Verujte da ne. Ona sad ide u državnu školu i svi su je lepo prihvatili. Mnogo više problema sam imala u privatnoj školi koju je pohađala nego sada.

Već si dve godine u braku sa Ljubom, kada će beba?

– O tome ne mogu da pričam, ali ne zato što sam pokondirana tikva, već zato što već duže vreme ne govorim o svom privatnom životu. U našem braku je kao prvog dana i to je najvažnije, a sve ostalo će doći kada bog da.

A neke nove pesme?

– Pesme se njuškaju. Za dobru pesmu ću se uvek zaleteti i uzeti je, pa makar ona izašla tri godine kasnije. Pesma „Lave moj“ je kupljena pre sedam godina i, evo, sačekala je svoj trenutak.

Kurir
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter