Izvor:
09.11.2016 u 19:25
0

Lečić širokogrud: Pogledajte šta sve ostaje Nini nakon razvoda!

Glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović Lečić koji su nedavno objavili da se razvode, a brzo su se dogovorili i oko podele imovine.

Tako Nini ostaje nekretnina od 130 kvadrata kod Belog dvora, vredna blizu 260.000 evra, u kojoj će ona nastaviti da živi s njihovim sinom Lavom.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, supružnici su se brzo dogovorili o raspodeli imovine i starateljstva nad detetom, koje će pripasti Nini.

Pre nego što su potpisali papire za ravod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugvor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada – kaže izvor.

On dodaje da Nina nije bila zahtevna i da ništa posebno nije tražila. Brzo su se dogovorili da njoj pripadne starateljstvo nad sinom, a Leka je pristao da plaća alimentaciju 350 evra mesečno.

Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je na to pristao zbog sina. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru – kaže izvor.

Informer
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter