Izvor:
30.11.2019 u 17:06
0

HRVATSKI PSIHIJATAR BRUTALNO OSUO PO PEVAČICI: Licemerno je saosećati sa Severinom Kojić!

Poznati hrvatski psihijatar Herman Vukušić na svom Fejsbuku objasnio je zbog čega je licemerno saosećati sa Severinom Kojić.

Starateljstvo nad sinom Aleksandrom dobio je Milan Popović, a psihijatar je javno izneo svoje mišljenje.

Juče uveče, skladno privremenoj meri koju je temeljem svoje (neprasnažne) presude na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu donela sudija Tea Golub, Milan Popović preuzeo je svog maloletnog sina Aleksandra od Severine. Od juče Aleksandar živi sa ocem Milanom, a Severina ga može viđati utorkom i četvrtkom od 15.00 do 20.00, te svaki drugi vikend. Odmah po objavi presude počele su po lajfstajl rubrikama raznih portala curiti suze saosećanja sa Severinom od strane raznih medijskih posvuduša i tzv. "slavnih javnih osoba" poput Marka Grubnića, Ive Todorić i ostalih. Takođe, gotovo svi mediji u zemlji darovali su nemali prostor u svom izveštavanju o ovom slučaju – napisao je i dodao:

Pri tome, a što je uobičajeno za Hrvatsku, zaboravlja se kako je presuda sudije Golub posledica odluke Županijskog suda u Splitu koji je u avgustu 2018. godine temeljem Severinine žalbe ukinuo prvostepenu presudu Verice Nikić, sudije Opštinskog građanskog suda u Zagrebu. Prema presudi sudije Nikić maloletni Aleksandar Popović trebalo je da živi sedam dana kod majke Severine Kojić, a sedam kod oca Milana. Ukratko: pre godinu dana Severina se žalila na presudu koja po modernim evropskim i svetskim standardima zastupa najprimerenije rešenje za dete – zajedničko roditeljsko starateljstvo, pola vremena s majkom, pola s ocem. Potom se i javno obrušila na sutkinju Nikić, do te mere da je u njenu odbranu javno morao stati i sam Sud svojim saopštenjem u kojem je rečeno kako "se osuđuje medijska eksponiranost slučaja te optužuje pevačicu za stvaranje medijskog pritiska na Županijski sud. –

Ne zaboravimo i njen javni angažman u slučaju malog Cesarea kada je nemilo koristila svoju medijsku zastupljenost u cilju opstrukcije pravosnažne sudske odluke da se dete vrati svom ocu. Na koncu, ali ne i najmanje važno, na nedavnoj je pres konferenciji organizovanoj povodom njene predstojeće turneje opet iskoristila medije u cilju širenja optužbi na račun Aleksandrovog oca, gradonačelnika Milana Bandića, detetove škole i još svega i svačega. Svega par dana nakon te pres konferencije Severina je nepravosnažno osuđena za nasilje u porodici zbog pretnji koje je uputila svom bivšem partneru Milanu Popoviću. Kada uzmem u obzir sve navedeno, smatram da je licemerno saosećati sa osobom koja je svoju medijsku slavu obilno koristila u cilju uticaja na hrvatsko pravosuđe u svoju korist i pri tom koristila brojne mehanizme koji nisu na raspolaganju običnom, malom hrvatskom čoveku – nastavio je da objašnjava Herman Vukušić.

P.S. Tek nakon objave ovoga teksta skrenuli su mi pažnju u komentarima na brojne uvrede i seksističke ispade kojima je Severina trenutno izložena na društvenim mrežama. Iste bezrezervno osuđujem i molim da ih se klonite u komentarima ove moje objave – završio je Vukušić.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/Severina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter