Izvor:
01.12.2019 u 18:55
0

SEVERINA PRVI PUT PROGOVORILA O GUBITKU JEDINCA Napala sudiju, pozivala se na Tita… (FOTO)

Severina Kojić izgubila je sredinom ove nedelje spor sa Milanom Popovićem. Sud je, naime, doneo privremenu meru da sin Aleksandar živi sa ocem, te da se on od sada stara za njegovo zdravlje i obrazovanje. Tim povodom u jednom intervjuu pevačica se prvi put oglasila pa istakla da je sve očekivala, "samo ovo ne".

TI SI KRAVETINA, MILANE SELJAČINO Pogledajte razloge zbog kojih je Severina izgubila sina!

Napomenula je da će pregrmeti ovo veliko iskušenje jer je svesna da je potrebna svom jedincu onakva kakva jeste – dobra, zdrava i prisebna. Još jednom izrazila je nezadovoljstvo, ali i dala reč da će poštovati odluku suda jer joj "nema druge". Zatim je, međutim, iznela pojedine detalje odnosa sa Popovićem te rekla kako on zapravo nije ni bio u životu deteta prvih godinu dana, a sad će ga on odgajati.

"Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore, ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim", rekla je pevačica, pa opet "napala" sudiju i školu koju je njen sin pohađao, prozivajući ih za pristranost.

SEVERINA PREDALA SINA SVOM BIVŠEM SUPRUGU: Dovezla ga do njegovih vrata u pratnji Igora Kojića!

"Ja sam pre svega ponosna na svoje dete. Mesi objavljuje sliku svoje dece na Instagramu, Luka Modrić, a meni je zabranjeno sudskom odlukom da objavljujem fotografiju sa sinom koji se smije na Instagramu jer to nekog boli, ali eto. Meni ne treba slava, mene svi znaju 30 godina i znaju me duže nego što traje garnitura pojedinih ljudi u ovim institucijama koji su dozvolili da se ovo dogodi. Ja jesam poznata, ali ja sam to postala zbog onoga što radim i volim to što radim, kao što to rade i Novak Đoković i Mesi, koji takođe imaju decu i s njima se pojavljuju u javnosti. Ali, na mene se gleda drugačije. I sledeći vikend imam koncert u Areni i moj sin je baš hteo biti na tom koncertu i radovao se tome kad smo bili u Splitu. Biće tamo puno druge dece, ali moj sin tamo neće moći biti", dodala je ona.

"Prvih godinu dana ga (Milan) uopšte nije video. Nije čuo njegov prvi zvuk, nije video kad je prohodao, nije želeo doći na krštenje. Kad sam ga videla kako daruje inkubatore nekoj drugoj deci, meni je to bilo strašno. On je znao da me to boli. Ali, ja sam napravila jednu odličnu stvar jer sam pobegla iz takvog odnosa", istakla je Seve.

SEVERINA NA LEKOVIMA I NON-STOP PLAČE Moje zlato! Otrgli su mi dete!

Prema presudi, Severina će sina moći da viđa dva puta nedeljno po pet sati, te svakog drugog vikenda, osim ako se bivši partneri drugačije ne dogovore. Odluka je nepravomoćna, ali žalba na privremenu meru ne odgađa njeno izvršenje.

"Mislim da imamo argumenata da ovakva odluka ne opstane i kao što sam rekla, ne priznajem je, ali ću je poštovati radi dobrobiti svoga deteta", zaključila je Severina.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter