Izvor:
10.05.2016 u 14:35
0

NIGDE KAO KOD KUĆE: Sofia Vergara uživa u Kolumbiji (FOTO)

Zvezda serije "Moderna porodica" Sofia Vergara uživa da "pobegne" u rodnu zemlju, kad god ima prilike za to.

Uglavnom ima razloga za posetu, da li je to snimanje, porodični rođendani, venčanja i slično. Uvek je u društvu svog supruga Džoija Manganjela ili sina Manola. Na tim svečanostima neretko bude muzike, plesa i ljubavi i sjajnog provoda o čemu pevačica često izveštava svoje fanove putem društvenih mreža.

Sofia ne samo da zna da se dobro zabavlja, ona zna lepo i da jede. Često možemo videti slike koje objavljuje na društvenim mrežama na kojima su tradicionalna kolumbijska jela ili neki klasičniji obrok. Na taj način poznata glumica pokazuje da uživa u životu, ali da je ipak obična osoba koja voli da se opusti.

Vergara izgleda sjajno od glave do pete, voli da se šali na svoj način i zaista nije čudno što je ljudi širom sveta obožavaju, a novinari prate u stopu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/noticierovv/people/simonbrandTelemundo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter