Izvor:
11.11.2016 u 04:29
0

Plastični hirurg je razotkrio: Evo šta je Melanija sve „radila“ na sebi!

Melanija Tramp je od svog supruga, novoizabranog predsednika Amerike, Donalda Trampa mlađa čak 24 godine, a iako ima 46 godina, mnogi bi rekli da izgleda i mlađe.

Melaniju ceo svet doživljava kao jednu od najlepših žena a prijatelji i poznanici iz Melanijinog rodnog mesta, Sevnice u Sloveniji kažu da je prva dama svoju prirodnu lepotu "doradila" uvećanjem grudi i korekcijom nosa. Kažu da je bivša manekenka još lepša otkad je pre dvadesetak godina posetila poznatog zagrebačkog hirurga Sinišu Glumičića.

Ipak, doktor nije želeo da komentariše kako je Melanija stigla do njegove ordinacije kao ni to šta je rađeno na njenom licu i telu, pozivajući se na "prava i zaštitu pacijenata". Ono što je otkrio jeste da je upoznao gospođu Tramp devedesetih godina i da je vrlo topla, draga i prirodno lepa žena.

SAD će imati vrlo lepu prvu damu – zaključio je doktor Glumičić.

Zaključak doktora Glumičića čini se, već se pokazao kao ispravan s obzirom da se Melanija na prvom službenom pojavljivanju nakon Donaldove pobede pojavila u belom kombinezonu Ralfa Lorena, kojim je uspela da istakne svoju izvajanu figuru.

Srbijadanas.com
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter