Izvor:
10.05.2016 u 16:53
0

ČESTITAMO: Poznati holivudski par dobio bebu (FOTO)

Rajan Gosling i Eva Mendez su postali roditelji ćerkice po imenu Amada Li.

To im je drugo dete po redu, jer već imaju devojčicu Esmeraldu Amadu. Amada Li je došla na svet 29. aprila u Santa Monici, Kaliforniji. Eva je objasnila da je Amada bilo ime njene bake i da to na španskom jeziku znači biti voljena.

Par je započeo svoju romansu na snimanju filma 2011. godine.

Eva i Rajan su uspeli da sakriju od javnosti i medija rođenja oba deteta čak po nekoliko meseci. Objašnjenje im je da nisu želeli da niko drugi sem njihovih najbližih zna više nego što treba, tako da su privatnost svakako zadržali za sebe.

Iako je glumica u par navrata izjavila da ne želi brak i decu, sada je definitivno pronašla osobu zbog koje je promenila mišljenje. Rajan je rekao da je Eva osoba sa kojom želi da bude.

Njih dvoje definitivno uživaju u ulozi roditelja i obožavaju svoje ćerkice.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/FlyFM958

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter