Izvor:
13.12.2019 u 09:11
0

SVETSKI A NAŠ: Ovo je najzgodniji turski glumac i to iz naših krajeva!

Džan Jaman je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj, a svojom energijom i savršenom građom postao je i jedan od najpoželjnijih muškaraca sa Bosfora.

Za njim žene bukvalno seku vene, policija ga tokom gostovanja sprovodi do odredišta, na stotine obožavatelja ga čeka ispred hotela, stana, na mestima gde izlazi. On ne glumi zvezdu, vrlo je skroman, a korene vuče sa Kosova.

– Često novinari kažu da sam iz Albanije. Moj deda je živeo u Prištini gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istambulu baš kao i ja – rekao je jednom prilikom Džan.

Džan je rođen 8.novembra 1979. godine kao jedino dete Guven i Gulden Jaman. Celog života mu je baza bila u Istanbulu. Njegovi roditelji su se razveli, ali su i danas veoma bliski. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi. Posle toga je diplomirao na Pravnom fakultetu i poseduje advokatsku kancelariju. Čitava njegova porodica se nadala da će Džan jednog dana postati uspešan advokat, sve do trenutka kada je poželeo da upiše glumačku sekciju i da se oproba kao glumac.

Slavu je stekao sa poslednjom romantičnom komedijom, serijom "Ptica ranoranilica". Svet je poludeo za njim, a njegova lista gostovanja je popunjena mesecima unapred. Nedavno je boravio u Italiji, Španiji gde je video da je njegova popularnost "prevršila sve mere".

Aktivno se bavio košarkom pa ovakva figura ne iznenađuje previše.

Turski glumac izjavio je da nema određeni tip žene, i da je osim fizičke lepote, veoma važno da je žena predstavlja kompletnu sliku, mentalni i spiritualni sklop, kao i stav i ponašanje za primer. Ljubav objašnjava kao jednu veliku tortu za koju je veoma bitno kome ćete dati najviše komada i da je zbog toga neophodno praviti pametne izbore!

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter