Izvor:
13.11.2016 u 01:33
0

Sa oduševljenjem dočekao njen razvod: Kontroverzni biznismen ženi Ninu Lečić!

Otkako su Nina i Branislav Lečić saopštili da se razvode, na površinu polako isplivavaju detalji njihovih sukoba. Jedan od njih je i kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, koji je, kako prenosi Kurir, dosta uticao da se voditeljka i glumac rastanu posle šest godina braka.

Sve je počelo Nininim odlaganjem u Feliksov hotel "Grand palaco" u Poreču, sa čim se njen suprug nije složio.

Nina je sa drugaricama nekoliko dana letovala kod Ćazima. Branislavu se to nije dopalo, jer je znao da je Ćazim veliki zavodnik i švaler i plašio se da ne "baci oko" na Ninu. Bio je mnogo ljubomoran – rekao je izvor blizak Kuriru.

– Znam Ninu. Upoznali smo se kada je poslom bila kod mene. Odmah sam je spazio i prišao joj da se upoznamo. Nakon što smo neobavezno proćaskali, shvatio sam da je jedna fina i normalna devojka. Najlepša je od svih na televiziji. Ali, Branislav Lečić zaista nema razloga za ljubomoru, jer između nas dvoje nije bilo ništa – rekao je Ćazim za Kurir.

Kontroverzni biznismen i ljubitelj ženske populacije bio je šokiran kada je saznao da se Nina razvodi.

Ma, vi mene zezate!!! Ozbiljno se razvodi? Ne znam šta da kažem. Nadam se da će joj razvod proći mirno, a kad zvanično ponovo bude slobodna, odmah mi javite. Ja ću se oženiti njome – rekao je Osmani.

Pokušali su da je kontaktiraju, ali voditeljka nije dala nikakav komentar.

Podsećamo, Ćazim je oduvek bio ljubitelj nežnijeg pola, što potvrđuju njegove romanse sa pevačicama Anom Nikolić i Sanjom Maletić i crnogorskom manekenkom Mandom Popović.

Srbijadanas
Foto: Instagram/nina_lecic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter