Izvor:
17.11.2016 u 21:44
0

Procurele prve fotografije ćerke Nikolije i Relje: Pogledajte na koga liči ćerka poznatih roditelja? (foto)

Nikolija Jovanović nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu Reu. Naravno, najponosniji su upravo roditelji, Nikolija i Relja, koji se trude da sve vreme ovog sveta podrede mezimici.

Retko se pojavljuju u javnosti, osim kada imaju specijalan povod. Nedano su nam otkrili i kako se snalaze u najvažnijoj životnoj ulozi, ali i ko se prvi budi kada beba zaplače.

– Nikolija je ta koja u po noći skoči ako beba zaplače! Mala nas budi redovno, ali njeno rođenje je najlepša stvar koja je mogla da nam se desi. Buđenje u pola noći je sastavni deo odgajanja deteta. Nekad bih voleo da odspavam nešto duže, ali mi ne smeta što ne mogu. Navikavam se – rekao je Relja, a Nikolija dodala:

– Neopisiv je osećaj držati dete u rukama. To treba doživeti. Neopisiva sreća je to za svaku ženu koja može da se ostvari u ulozi majke. A ponašam se kao da sam ceo život ljuljala decu – istakla je Nikolija i dodala da joj zasad pomoć dadilje nije potrebna.

– Kada počnem da radim, sigurno će još neka pomoć dobro doći. Ali zasad se trudimo da sve sami obavljamo. Da budemo roditelji – naglašava Nikolija.

Ekipa emisije "Paparazzo lov" po prvi put je snimila bebu poznatog para, i to dok ju je šetala baka Vesna Zmijanac.

Happytv.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter