Izvor:
18.11.2016 u 02:41
0

Kostadin Terzić ima novu devojku: Šokiraćete se kada vidite kako se zove nova ljubav Anastasijinog bivšeg momka! (foto)

Iako se pisalo da Kostadin Terzić ne može da preboli svoju bivšu devojku, ćerku folk dive, Anastasiju Ražnatović, izvor blizak Terzinom sinu tvrdi da je on već mesec dana u vezi i to sa manekenkom, ali da u svemu tome ima velike ironije.

Naime, prema tvrdnjama izvora Kostadin je trenutno u vezi sa manekenkom koja se zove Anastazija, a da ironija bude veća ona je učestvovala u modnoj reviji na kojoj su se reklamirale bunde, dok je Anastasija sedela u prvom redu, posle svog nastupa na toj reviji.

– Njih dvoje su se dopisivali neobavezno preko Instagrama pre nego što su se upoznali – počinje izvor i dodaje:

– Terzić je sa društvom komentarisao da ona mnogo dobro izgleda, što je njoj jako prijalo, te je odlučila da mu da šansu pre mesec dana. Jedno veče su izašli, posle nekog vremena se poljubili i to je bilo to.

Obzirom na preveliku sličnost deluje da Terzić ipak nije preboleo Ražnatovićevu, niti produžio dalje, već našao vernu kopiju, a kako će Cecina ćerka reagovati ostaje da vidimo.

Informer
Foto: Instagram/Anastasija_covic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter