Izvor:
18.11.2016 u 03:15
0

Poznata pevačica otvorila dušu: Godinu dana bila na meti psihički nestabilne osobe! (foto)

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić otkrila je u nedavnom intervjuu da je godinama bila na meti psihički nestabilnog fana.

– Imala sam jedno jako loše iskustvo, jer me je nekoliko godina zaista pratio jedan čovek, prava uhoda iz filmova – rekla je Nina i dodala da je uvek verovala da su takve situacije rezervisane za velike holivudske zvezde.

– Nije prijatno kada imate posla sa osobom koja nije psihički stabilna – priznala je i dodala:

– Hoćeš, nećeš, u tebe se uvuče neki strah jer znaš da je u toj dvorani, da je svuda gde si ti – ispričala je Nina i dodala da je policiju pozvala tek kada je shvatila da je čovek počeo da je prati i dok je bila na odmoru.

Zbog toga, Nina kaže da nimalo ne zavidi velikim svetskim facama.

– Takav život je veoma usamljen, jer kao javna ličnost nemaš gde da se sakriješ, osim unutra. Sa druge strane, privilegija im je što zarađuju milione i žive u tako velikim vilama iz kojih zapravo ni ne izlaze – rekla je Nina.

Informer
Foto: Foto: Instagram/badrich

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter