Izvor:
11.05.2016 u 00:33
0

NEOČEKIVANO: Po prvi put jedna velika svetska zvezda gostuje na Evrosongu (VIDEO)

Po prvi put u istoriji Evrovizije tokom velikog finala nastupiće globalna zvezda koja nije takmičar.

Džastin Timberlejk popeće se na binu Globe Arene u Stokholmu u Švedskoj u subotu, 14. maja, i izvesti svoj aktuelni singl ''Ne mogu da zaustavim taj osećaj' (Can't Stop the Feeling) koji je izdao krajem prošle nedelje.

Jako smo srećni i uzbuđeni što će Džastin Timberlejk da izvede svoju novu pesmu sa svojim bendom u našem šou. Ponosni smo na činjenicu da ćemo ugostiti jednog od najvećih svetskih umetnika. To je za nas velika čast i inspiracija – istakli su organizatori.

Ovo kultno muzičko takmičenje prenosiće se širom sveta, a procjenjuje se da će ga gledati 200 miliona ljudi. Zanimljivo je spomenuti da će se Evrovizija po prvi puta uživo prikazivati i u Americi.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/formulaTv, Instagram/JastinTimberlake

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter