Izvor:
21.11.2016 u 00:40
0

Saznajte sve detalje svadbe: Goga Sekulić napokon pokazala dečka i otkrila sve detalje venčanja! (foto)

Folk pevačica Goga Sekulić priznaje da nakon što ju je njen petnaest godina mlađi izabranik, profesionalni sportista Uroš Domanović, zaprosio na obali Ciriškog jezera, njih dvoje planiraju odlazak pred matičara i zajedničku budućnost, za koju veruje da će je oplemeniti njihovo potomstvo.

Ovoga leta u životu folk pevačice Goge Sekulić (39) desio se veliki preokret koji je označio kraj teškog perioda s kojim se suočavala otkako joj je prvi suprug iznenada preminuo, kao i početak novog poglavlja u kom se ispisuju stranice rečima kao što su ljubav, sreća, radost, zadovoljstvo…

Naime, njena petomesečna veza sa profesionalnim sportistom Urošem Domanovićem(24), krunisana je veridbom. Dok su uživali u romantičnoj šetnji pored Ciriškog jezera, stasiti borac brazilske džiu-džice pokazao je svoju najnežniju stranu. Poklonio joj je vredan verenički prsten i upitao da li će se udati za njega. Ona je bila prilično iznenađena ovim gestom, koji ju je u isto vreme i obradovao. Čim je prošao prvobitni šok, Goga je svom izabraniku odgovorila potvrdno, a sam čin veridbe proslavili su svečanom večerom kojoj su, pored budućih mladenaca, prisustvovali pevačicina sestra i zet.

Goga i Uroš upoznali su se na aerodromu u Cirihu, što je samo potvrda da je ljubav na prvi pogled moguća. Ubrzo zatim usledio je prvi zajednički izlazak tokom kog su shvatili da dele iste stavove i poglede na svet, kao i izražen temperament koji oboje poseduju.

Osvojio me je čistom muškom, zdravom energijom, sportskim duhom i spoznajom da se kraj njega osećam kao princeza. To je danas veliko bogatstvo. Svako sreću pronalazi u onom u čemu je traži i to je sloboda svakog pojedinca da uz sebe ima osobu koja mu prija, a razlika u godinama u tom slučaju nije bitna. Iako se bavimo različitim profesijama, one imaju sličnosti jer oboje mnogo putujemo i poslovi nam se zasnivaju na komunikaciji s raznim osobama. Uz takav način života, ljudi ranije sazrevaju i stiču životno iskustvo, kao i zrelost. Kada se pronađu dve zrele i ispunjene osobe, razlika u godinama zapravo i ne postoji – rekla je Goga ovog leta za Story, a govoreći o ozbiljnosti veze sa petnaest godina mlađim sportistom, dodala je:

Folk pevačica Goga Sekulić priznaje da nakon što ju je njen petnaest godina mlađi izabranik, profesionalni sportista Uroš Domanović, zaprosio na obali Ciriškog jezera, njih dvoje planiraju odlazak pred matičara i zajedničku budućnost, za koju veruje da će je oplemeniti njihovo potomstvo.

Ja sam tradicionalna devojka. Išli smo na upoznavanje, bilo je divno i svi su međusobno prošli sud jedni drugih. Moji roditelji u Urošu vide muškarca koji mi je vratio osmeh na lice, a to za njih nema cenu."

Oboje zbog svojih profesija često putuju u različite krajeve sveta, ali im je Cirih već dugo stalno mesto prebivališta, a upravo u ovom gradu nedavno su započeli i zajednički život. S obzirom na to, veridba je bila logičan sled, kao i odlazak pred matičara.

Uroš je muškarac pored kog sam pronašla sreću. Započeli smo zajednički život, pa je normalno da planiramo venčanje – priznala je pevačica u kratkoj izjavi za Kurir, a govoreći o tome kako zamišlja svadbu sa Urošem, ranije je rekla za Stor

Na venčanju ćemo biti samo on, ja, kumovi i prsten… To je ono što je najbliže našim željama – rekla je Goga ovog leta za naš magazin objašnjavajući da, od kada je Uroš uneo radost u njen život, razmišlja o drugom braku i potomstvu, ali da ju je život naučio da se prepusti uživanju u sadašnjem trenutku i da se ne opterećuje bilo kakvim planovima.

Story
Foto: Story

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter