Izvor:
21.11.2016 u 01:10
0

Otkriven razlog raskida veka: Pogledajte zašto je slavna pevačica raskinula veridbu sa multimilijarderom! (foto)

Posle godinu dana veze, pevačicu Maraju Keri ostavio je verenik, multimilijarder Džejms Parker s kojim je planirala venčanje, a na svetlo dana počeli su da izlaze detalji njihovog odnosa koji nije bio nimalo idiličan.

Iako je delovalo da je nakon razvoda od supruga Nika Kenona (36), s kojim ima blizance Monro (4) i Marokana (4), pop diva Maraja Keri (46) konačno pronašla sreću u ljubavi, ona je nedavno preživela još jedan krah veze. Naime, poslednjih godinu dana bila je verena za australijskog milijardera, biznismena Džejmsa Parkera (49), a mada je planirala bajkovito venčanje, svetski mediji pišu da ju je verenik nedavno ostavio jer je bila bahata, imala je hirovite zahteve, a njeni troškovi postali su nesnosni.

Parker je, navodno, dozvolio Maraji da zadrži verenički prsten vredan deset miliona dolara kojim se pevačica hvalila u medijima kako je toliko težak da uz napor podiže ruku.
Vest o raskidu odjeknula je poput bombe u holivudskoj štampi, a na svetlo dana polako izlaze detalji njihovog odnosa koji je, čini se, duže vreme bio u krizi.

Naime, prijatelji pevačice navode kako je zapravo ona ostavila Parkera jer nije bio uz nju niti joj je pružao podršku, a nekoliko puta požalila se da je Džejms psihički nestabilan i da je ljubomoran na njenog plesača Brajana zbog čega je želela da okonča ovu toksičnu romansu. Isto tako, njeni prijatelji otkrili su i da je Parker bio veoma nasilan, a sve je eskaliralo na letovanju u Grčkoj gde je par imao žestoku raspravu posle koje ništa nije bilo isto.

S druge strane, pojedini mediji pišu da je veridba raskinuta zbog pevačicine preljube. Kao da ovi detalji nisu dovoljni, sajt TMZ izvestio je da Maraja pokušava da natera Parkera da joj isplati neverovatnih 50 miliona dolara zbog izneverenih očekivanja. Naime, Kerijeva se poverila prijateljima da je zbog Parkera morala da se preseli u Los Anđeles, zbog čega je prodala svoje nekretnine i bila na gubitku. I ne samo to, pop diva požalila se da je doživotno istraumirana zbog incidenta koji se desio na odmoru u Grčkoj, mada nije precizirala o čemu se tačno radi. Svetski tabloidi nagađaju da je reč o nekom vidu fizičkog napada.

Nakon incidenta, Maraja je otkazala deo turneje po Južnoj Americi zbog čega je na finansijskom gubitku. Kao poslednja stavka, navode se razna obećanja o luksuznom načinu života, koja sada neće biti ispunjena. Maraja je sabrala da joj, zbog svega toga, Paker duguje 50 miliona dolara, zaključuje se u tekstu objavljenom na pomenutom sajtu. Dok se iščekuje epilog ove ljubavne drame, čini se da pevačica ne tuguje mnogo i sve više vremena provodi sa svojim plesačem Brajanom, koji je i označen kao glavni krivac za raskid, a izvori tvrde da su Maraja i Brajan tokom turneje u Las Vegasu razvili prisan odnos, kao i da su poslednjih dana nerazdvojni.

Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter