Izvor:
21.11.2016 u 01:34
0

Holivud trese šokantna ispovest Breda Pita: Glumac otkrio sve detalje najbrutalnijih seks hirova Andjeline Džoli, koji su ga užasavali! (foto)

Širenju tračeva o paru Džoli-Pit nikad kraja! U javnosti su se pojavile navodne ispovesti Breda Pita koje su toliko bizarne da je zaista teško uopšte poverovati u njih.

Sapunici "Kraj Breda i Anđeline" još se ne nazire poslednja epizoda. Iako su se navodno dogovorili oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, par opet puni medijske stranice.

Navodno je Bred psihijatru Ronu Bardu poveravao intimne stvari iz braka, ali i kreveta, te mu je otkrio da njegova supruga voli perverzne seks igrice. Glumac je psihijatru rekao da se Anđelina Džoli seče tokom seksa, kao i da voli da njena krv kapa po njemu, što je njega užasavalo.

– Znala je da se zaključa u sobu na nekoliko dana i da ne jede ništa – navodno je Bred rekao doktoru, a glumica nije bila blagonaklona ni prema Dženifer Aniston, pa je navodno Bredupretila kako će nahuškati svoje pit bulove da je rastrgnu.

Story
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter