Izvor:
22.11.2016 u 17:09
0

ZVEZDA „MONTEVIDEA“ ZALJUBLJEN: Evo koja lepotica je osvojila Balerinino srce! (FOTO)

Popularni srpski glumac Aleksandar Radojičić iza sebe ima jedan brak i ćerku Aju, a čini se da je razvod preboleo uz novu ljubav, mladu i lepu manekenku Cecu Živojinović.

Zvezda “Montevidea”, popularni Balerina, navodno je nedavno uplovio u romansu sa lepom plavušom, sa kojom je nedavno bio i na romantičnom putovanju, navodi Pink.rs.

Glumac i manekenka su neko vreme proveli u Rimu, ako je suditi po Cecinim i Aleksandrovim fotografijama na Instagramu, a budući da je poznato da Radojičić retko priča o svom emotivnom životu, za sada je još sve samo nagađanje.

Happytv.rs
Foto: Instagram/radojicic_aleksandar/cecazivojinovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter