Izvor:
23.11.2016 u 02:07
0

RASKID KOJI DRMA ESTRADU: Evo šta ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ radi nakon RASKIDA sa TEODOSIĆEM! (foto)

Anastasija i Miloš Teodosić raskinuli su romansu. Razlog je bila prevelika udaljenost, budući da Teo živi u Moskvi gde igra košarku, a Anastasija ima obaveze u Beogradu.

– Njihova romansa je bila jaka, ali posle nekog vremena su rešili da se rastanu jer je daljina učinila svoje. Više su vezu održavali preko telefona nego što su bili zajedno. Teo nije mogao da dolazi zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala svoje obaveze u Beogradu – rekao je tada izvor "Blica". Inače, romansa između kapitena srpske reprezentacije i Cecine naslednice do pre mesec dana bila je tajna, a Anastasija je u tom periodu posetila Teodosića u Moskvi, gde košarkaš igra za CSKA.

Anastasiji ovih dana društvo najvište pravi brat Veljko, koji joj pomaže da sve prebrodi.

Iako se dosada nije oglašavala, Cecina ćerka objavila je video u kojem je stavila tačku na sve priče. U videu se vidi kako provodi vreme nakon raskida.

https://www.instagram.com/p/BNHlwLwAEF1/?taken-by=raznatovicanastasija

Samo nekoliko sati pre toga, objavila je interesantnu poruku:

Blic
Foto: Instagram/raznatovicanastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter