Izvor:
23.11.2016 u 04:14
0

NA SLAVI KOD ŽIVOJINOVIĆA: Pogledajte koji KONTROVERZNI BIZNISMEN je bio na slavi kod BRENE i BOBE! (FOTO)

Bučno i veselo bilo je juče na proslavi Aranđelovdana u kući Lepe Brene

U vili na Bežanijskoj kosi bilo je veselo tokom celog dana, ali je glavno slavlje bilo tek uveče. Među prvima se pojavila buduća snajka Aleksandra Prijović, devojka Filipa Živojinovića, a za njom su počeli da stižu i ostali gosti.

Jedan trubački orkestar pokušao je da se uz zvanice uvuče u kuću, ali im to nije prošlo. Domaćini su ih odbili jer su već imali orkestar, pa su muzikanti rešili da "zaskoče" zvanice pred kućom i ogrebu se za neki dinar.

i Bobe Živojinovića na Bežanijskoj kosi, gde se skupilo mnogo njihovih prijatelja. Svi gosti opušteno su se parkirali gde god su našli mesto, a za biznismena Milana Beka, zbog njegove sigurnosti, morala je da bude otvorena kapija dvorišta.

Poznati biznismen pojavio se nešto posle 21 sat u pratnji jakog obezbeđenja, kada je većina gostiju već bila u domu Živojinovića.

Neki gosti su se sklanjali, a neki su im udelili bakšiš. Trubači su najbolje prošli sa Sašom Popovićem i Suzanom Jovanović, koji su ih častili sa 2.000 dinara.

Tokom večeri pojavila se još jedna grupa trubača, ali su i oni prošli kao prvi bend.

Među brojnim gostima iz sveta politike, biznisa i estrade viđeni su i Sanja Đorđević, koja je dan pred slavu pomagala u spremanju hrane, i Ana Bekuta koja je prehlađena došla sa Milutinom Mrkonjićem. Među zvanicama su bili i Jovana Nikolić i Marko Mišković, kao i Mlađan Dinkić sa suprugom. Aco Pejović je na Breninu slavu pristigao sam, baš kao i Snežana Đurišić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter