Izvor:
25.11.2016 u 03:21
0

NA SVE SU SPREMNI SAMO ZBOG NJE: Turski milioneri privatnim avionom dolaze zbog Nataše Bekvalac, EVO KOJIM POVODOM!

Popularnoj pevačici Nataši Bekvalac pripala je čast da nastupi na otvaranju jednog kazina u prestižnom budvanskom hotelu, u kojem su prethodno pevali isključivo turski pevači.

Pomenuti kazino već postoji u luksuznom hotelu u Bečićima, a sada sledi otvaranje istog i u hotelu u samom centru Budve, u petak, 25. novembra.

Na otvaranju prvog kazina 19. novembra nastupili su turski pevači, a ovaj put su bogati biznismeni iz Turske tražili da na novom otvaranju u Budvi peva isključivo Nataša Bekvalac.

Kako saznajemo, oni će privatnim avionima doći u Crnu Goru, gde će uživati u celovečernjem nastupu “novosadske Barbike“.

Ako uzmemo u obzir da lepa Nataša ne nastupa nigde za honorar manji od 5.000 evra, a da je za ovu specijalnu priliku zahtevano isključivo njeno prisustvo, nema sumnje da su Turci bili i te kako gostoprimi.

Izvor:Telegraf
Foto:Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter