Izvor:
25.11.2016 u 18:13
0

VIKTOR SE ŽENI PREKOSUTRA: Donosimo vam SVE DETALJE SVADBE, evo da li će se pojaviti i NOLE!

Srpski teniser Viktor Troicki preksutra će izgovoriti sudbonosno „da“ svojoj trudnoj verenici Aleksandri Đorđević.

Pripreme za venčanje koje će se održati u nedelju, 27. novembra, već su pri kraju, a jedan od najvažnijih gostiju i Viktorov drug Novak Đoković trebalo bi da stigne u Beograd dan pred slavlje. Đoković, koji je poznat kao veliki veseljak, raduje se velikom danu svog prijatelja, pa je već spremio i spisak pesama koje će naručivati od muzike.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića, i da mu je omiljena pesma „Kafana je moja sudbina“, pa je to prva pesma za Viktorovu svadbu. Na podugačkoj listi nalaze se još i pesme „Ej, Branka, Branka“ Tome Zdravkovića, „Ne daj me, majko“ Mire Škorić, „Polomiću čaše od kristala“ Miroslava Ilića, „O svemu mi pričaj ti“ Milana Topalovića Topalka…

Dok drug Nole pakuje kofere za dolazak, mlada i mladoženja užurbano se spremaju da dočekaju goste. Iako Troicki godinama izbegava da za medije govori o privatnom životu i trudi se da intimu drži u strogoj tajnosti, ekskluzivno za „Alo!“ ispričao je kako teku završne pripreme za svadbu i kako se Aleksandra i on osećaju pred veliki dan koji ih očekuje.

– Sjajno se osećamo i Aleksandra i ja. Super teku pripreme za svadbu. Sve je onako kako treba da bude, oboje smo zadovoljni zbog toga. Datum venčanja se baš približio, pa se i pripreme zahuktavaju u skladu s tim – poručio nam je teniser i skromno priznao da je pomalo zbunjen zbog medijske pažnje koju je izazvalo njegovo venčanje. Iako je godinama u svetskom teniskom vrhu, ipak ga, kako kaže, iznenađuje pažnja koju izaziva.

Aleksandra i Viktor doputovali su u ponedeljak u Beograd pravo sa Devičanskih ostrva. Nakon povratka, Viktor nam je otkrio i kako se oseća nakon što je saznao da je Aleksandra trudna i da će u maju postati tata.

Presrećan sam. Aleksandra se super oseća, što je najvažnije. Ma sve je super! – uz osmeh nam je ispričao Troicki i dodao da još ne znaju da li buduća mama nosi dečaka ili devojčicu.

Nismo još saznali. Važno nam je da je sve kako treba. Još je rano, nismo ni razmišljali da li želimo devojčicu ili dečaka. Tačnije, nismo još odlučili ni da li uopšte želimo da saznamo pol pre rođenja deteta – otkrio nam je Troicki.

Izvor:Alo
Foto:Instagram/aleksandradjordjevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter