Izvor:
02.12.2016 u 03:22
0

NIJE POTPUNA: Napokon zadovoljna u ljubavi, ali evo zašto je RADA MANOJLOVIĆ ovih dana ZABRINUTA! (FOTO)

Naša najseksepilnija mlada pevačica u ovoj godini imala je mnogo uspeha na poslovnom, ali i na privatnom planu, a za “Blic“ otkriva da postoje problemi koje bi volela da reši u budućnosti.

– Volela bih da se u porodici reše problemi koji me neko vreme tište. Ne bih da pričam sad o čemu se tačno radi, ali želja mi je da sve bude kako treba. Svi smo srećni, još samo da svi budemo zdravi – rekla nam je pevačica.

Iako ne želi da priča o problemima u porodici, rado govori o svim poduhvatima u 2016. godini.

Jedan od njenih uspeha je ljubav sa kolegom Harisom Berkovićem.

– Haris je tu gde treba da bude. Sve je idealno, ne bih da baksuziram. Ako me neko pita za savršenstvo, ja to tako zamišljam. Konačno sam zaista srećna – kaže nam.

Međutim, nezaboravno veče i ulazak u 2017. godinu neće proslaviti sa njim.

– Za Novu godinu sam u Cirihu, a on je u Americi. Ne znam kako je to moglo da se desi, takva kardinalna greška (smeh). Završavamo ovu godinu velikim uspehom, isto kao što smo i počeli, duetom… Mnogo smo srećni zbog uspeha koji smo postigli – kaže nam Rada.

Mnogi su primetili da je pevačica smršala…

– To mi svi kažu. Nekada se desi da zaboravim da jedem, a ja čim ne jedem više od jednog dana, smršam. Mada, ja ne primećujem neku veliku razliku – kaže nam kroz osmeh.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter