Izvor:
02.12.2016 u 04:05
0

FANOVI U ŠOKU: ANABELA i GAGI opet zajedno?

Bivši bračni par Anabela Atijas i Gagi Đogani ostavili su iza sebe sve probleme koje su imali, i odlučili da stanu ponovo pred beogradsku publiku – zajedno.

Za povratak grupe "Fanky G" zaslužan je vlasnik jednog prestoničkog kluba koji im je uputio poziv za zajednički nastup, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

– Luna, prvo čedo, je definitivno krivo što ćemo nas dvoje uvek biti jedno prema drugom korektni. Iznendađena sam što je toliko ineteresovanje jer smo okupili "Fanky G", ne bi bilo dobro da izneverimo publiku – rekla je Anabela iskreno.

– Ljudi su očekivali da nekada u neko buduće vreme budemo opet u grupi zajedno, pričalo se o tome, pričalo, i evo došlo je vreme da ponovo budemo zajedno. Mislim u grupi – nadovezao se Gagi.

Blic
Foto: Prinskript

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter