Izvor:
04.12.2016 u 15:57
0

GALANTNO: Kada vidite kako je LEPA BRENA rešila da časti SNAJKE, shvatićete zašto je PRESTIŽ imati nju za svekrvu!

Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra slave 25 godina braka putovanjem po Aziji.

Pevačica kaže da to za njih nije samo srebrna svadba, već i medeni mesec, na koji zbog obaveza nisu išli posle venčanja. Ipak, ovo će biti baš neobično „prvo bračno putovanje“ jer Boba i Brena neće biti sami – na putešestvije će povesti sinove Filipa, Stefana i Viktora, ali i njihove devojke.

Krećemo na putovanje koje je osmislio Boba. Idemo sa decom i njihovim devojkama. Plan je da obiđemo Rim i Dubai, a otići ćemo i do Tajlanda i Hongonga. To je na insistiranje dece, oni su izrazili želju da vide i Kinu – kaže pevačica, koja ističe da se raduje putovanju baš zbog toga što idu svi zajedno, jer takvu priliku nema često.

Brena navodi da su njena i Bobina putovanja tokom braka više bila poslovna nego privatna.
Ovo je bračno putovanje na koje Boba i ja nikada nismo mogli da odemo zbog obaveza. Kad smo se venčali, moj muž je nastavio da igra tenis, a ja sam imala koncerte. Srećna sam što idem sa decom, jer oni su stalno u inostranstvu i retko se viđamo. Sad ćemo uživati zajedno – završava Brena.

Informer
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter