Izvor:
12.05.2016 u 00:09
0

NEMA VIŠE SLIKANJA: Poznati pevač besan na fanove

Poznati pevač Džastin Biber objavio je da se više neće fotografisati sa fanovima jer se oseća kao neka životinja iz Zoološkog vrta.

On je podelio sa javnošću ovu vest preko svog profila na društvenoj mreži Instagram. Ono što je iznerviralo mladog pevača je to što ga je bez njegove dozvole neko fotografisao dok je sedeo na klupi u bostonskom parku bosonog.

Pevač je svestan da privlači pažnju gde god se pojavi ali upozorava svoje fanove da neće razgovarati sa njima dok ne odlože svoje telefone.

Ako me negde sretnete znajte da se neću slikati sa vama – napisao je u svom pismu upućenom fanovima.

U daljem objašnjenu on navodi da mu je dosta takvog ponašanja, ljudi neće ni da mu kažu ''zdravo'' na ulici već se ponašaju premu njemu kao da je neka egzotična životinja a ne ljudsko biće.

– Moram uraditi sve kako bih sačuvao svoje psihičko zdravlje – kaže Biber.

Džastin je u svojoj objavio dodao da otkazuje sva zakazana druženja sa svojim fanovima jer posle tih susreta on bude mentalno i fizički iscrpljen toliko da to prelazi u depresiju.

Fanovi nisu baš zadovoljni ovom njegovom odlukom. Jedan obožavatelj je prokomentarisao ovako njegovu objavu: – Tvoji fanovi su razlog zato što si tako uspešan. Najmanje što možeš da uradiš jeste da se slikaš sa njima –

Međutim, mnoge kolege su podržale Džastinuvu objavu i složile su se sa njim da su fanovi ponekad jednostavno nepodnošljivi.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ jastinbieber

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter