Izvor:
12.12.2016 u 03:00
0

Emotivna ispovest koja je šokirala Srbiju: ACA LUKAS prvi put nakon očeve smrti razotkriva šta ga je OTERALO U GROB!

Folk pevač Aca Lukas izgubio je oca samo mesec dana nakon što je izašao iz zatvora gde je završio nakon hapšenja u akciji "Sablja".

Bol i tugu ne može da sakrije ni posle 13 godina. On tvrdi da je tadašnja vlast oterala njegovog oca u grob.

– Jasno je da je meseca dana posle mog izlaska iz zatvora on je umro. Bio je bolestan, verovatno to tako ni bi galopiralo da se ono nije desilo. To je zato što on nije mogao da podnese da je njegov sin u zatvoru. On je bio ubeđen da ako sam u zatvoru, da sam kriv. Nije mogao da shvati da možeš da sediš u takvoj ustanovi a da nema ničega – rekao je iskreno Lukas.

– On nije moga to da podnese, negde u dubini duše verovatno je izgubio poverenje u sina jer je mislio da mu je sin kriminalac. Neću da kažem da su mi ubili oca, ali su ga oterali u grob – rekao je Aca.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter