Izvor:
12.12.2016 u 18:06
0

Region strahovao za njen život: Nakon hitne operacije, stanje POZNATE PEVAČICE konačno stabilno!

Pevačica će se u narednom periodu odmarati i ići na kontrole, a kako operacija nije bila komplikovana, na scenu se vraća za doček Nove godine.

Nakon što je pre dva dana hitno operisana zbog toga što joj je proradilo slepo crevo, Dara Bubamara juče je napustila bolnicu.

Pevačica će se u narednom periodu odmarati i ići na kontrole, a kako operacija nije bila komplikovana, na scenu se vraća za doček Nove godine. Prema rečima njenog prijatelja, Dara se još pre operacije osećala baš loše, ali mislila je da je u pitanju prolazni virus.

– Dara je poslednjih dana osećala tegobe u predelu stomaka, ali je mislila da je u pitanju stomačni virus. Nije imala nameru da otkazuje dogovorene nastupe, a skoro sve je radila sa bolovima. Međutim, kad je trebalo da krene na nastup u Beč, pozlilo joj je toliko da nije mogla da izdrži. Odmah je otišla u bolnicu i hitno su je operisali – priča Darin prijatelj Darjan Vasić za Kurir i dodaje da se pevačica odlično oporavlja.

– Dara dana izlazi iz bolnice jer je sve proteklo kako treba. Ona jeste otkazala sve nastupe do kraja meseca, ali će raditi za doček Nove godine. Do tada će se potpuno oporaviti – rekao nam je Vasić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter