Izvor:
12.12.2016 u 18:50
0

Pa to ne može da se potroši: ZDRAVKO ČOLIĆ, SEVERINA, HARIS DŽINOVIĆ otkrili koliki im je honorar za Novu godinu, a od brojki nam se zavrtelo u glavi! (foto)

Srpske zvezde pevaće za Novu godinu u Crnoj Gori, a njihovi honorari koštaće "Đetiće" čak 155.000 evra. Najveća gužva očekuje se u Budvi gde će u najluđoj noći koncerte održati Zdravko Čolić, Haris Džinović, Željko Joksimović, Emina Jahović i Sergej Ćetković.

Crnogorci će najviše para, čak 40.000 evra morati da izdvoje za Čolu koji će publiku zabavljati na gradskom trgu u najpopularnijem crnogorskom letovalištu. U istom ali za manje para pevaće i njegov kolega Haris Džinović.

Kebina snajka Seve 2017. godinu će dočekati u Baru sa mikrofonom u ruci, a kući će se vratiti bogatija za 20.000 evra. Kojićeva će nastupiti u dva bloka i nije imala preterane zahteve kada je ovaj nastup u pitanju.

Identičnu svotu novca ali na severu Crne Gore u Nikšiću uzeće Marija Šerifović. Istu sumu 1. januara na svom kontu imaće i Željko Joksimović koji peva u jednom budvanskom hotelu.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter